ITT Distribution

ITT Distribution distribueert en fabriceert. Voor een breed scala aan nieuwe en refurbished merken kunt u terecht bij onze distributie tak. De soft- en hardware producten worden verkocht aan resellers, re- en etailers, VAR’s en andere automatiseringsbedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Uitgangspunt ITT Distribution:

Het bieden van de juiste lijnen en producten, afgestemd op klantniveau en de beste deals bieden.

Waar twee partijen zijn, moeten twee partijen genoeg geld verdienen. Nu, morgen, over een week en over … jaren. Goede redenen om zaken doen met ons te doen: Een korte termijn gesloten deal is leuk, een langdurige en stabiele relatie is leuker. Goed en snel schakelen, handelen met verstand en niet volgens ellenlange protocollen, het is de basis voor een gezond bedrijf en gezonde relaties. Wij moeten geld verdienen als groothandel / aanbieder van onze diensten. Natuurlijk begrijpen wij dat dit ook de basis is voor onze klanten. Hoe meer, hoe beter….

Is enkel de prijs van belang en een goed online inzicht in voorraden, ook dan kunt u meer dan prima terecht bij ITT Distribution. Het is echter niet de basis van het bedrijf. De basis is te vinden in het feit dat wij begrijpen, dat je je klanten zo moet bedienen zoals je zelf ook bediend wilt worden: Ken elkaar, ken de ander zijn of haar situatie en pas je aanbod, mogelijkheden en voorwaarden erop aan. Geen winkel is gelijk, een retailer is geen eenmanszaak, een winkel is niet zomaar een winkel en een automatiseringshuis is geen winkel… Etcetera…

De merken zoals ze worden gevoerd zijn bewuste keuzes. In de loop der jaren is ons duidelijker dan ooit geworden, dat er in de handel in zijn algemeenheid veel factoren zijn die mensen en bedrijven tot interessante partners maken of juist niet.

Concreet: We staan open om zaken te doen met iedereen die als wederverkoper actief is. Of u nu een kleine eenmanszaak bent of dat u landelijk dekkend retailer bent: we bewegen mee op de manier die onze partner het best past