Home

Wij hebben een nieuwe website, die aan een nieuwe webshop komt te hangen. Hierdoor kijkt u nu nog naar de ‘oude’ website. Excuus voor onvolledigheden. Ziet u niet wat u zoekt? We hebben meer dan u ziet en denkt! Neem in dat geval even contact op met ons per mail (info@ittd.nl) of telefonisch via 088-888.3750

Komt u hier speciaal voor de opruimingsactie ‘Tientjeswerk’? Deze modellen hebben wij NIET op de website staan.
Omdat dit – als ook in de uitingen aangegeven – gaat om per model / specificatie om lagere aantallen (maar in totaal dus meer dan genoeg) vermelden wij deze niet op de website. Heeft u interesse in de modellen “Niet perfect maar wel goed genoeg” ? Neem dan contact met ons op voor het maken van een mooie deal

Als wederverkoper van soft- en hardware kunt u bij ITT Distribution terecht voor de beste deals en de beste samenwerking, zowel klein- als grootschalig.

We hebben een simpele basis:
Voor een optimale samenwerking stemmen we de business zo met u af, dat er samen optimaal kan worden verdiend. Op zowel korte als lange termijn
We hebben doorlopend diverse eye-catchers en de beste aanbiedingen die iets aan uw business toevoegen

We doen zaken met alle type bedrijven hierin: Van klein vanuit huis werkend computerbedrijf tot winkel tot groot retail tot automatiseringsbedrijf tot …… Dat doen we in en vanuit Nederland waarbij vele van de leveringen niet binnen Nederland blijven.

Als wederverkoper benieuwd naar onze prijzen?

Meldt u zich aan als dealer en klik op ‘Login’. U kunt dan inloggen met uw gegevens of een account aanvragen (dit wordt handmatig beoordeeld).

Liever nog geen account?
U kunt zich dan aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen aan info@ittd.nl. Vermeld u dan in het onderwerp ‘Aanmelden nieuwsbrief’ en geef essentiële informatie aan ons door met i.i.g. uw bedrijfsnaam


Klik hier om een account aan te vragen

Refurbished apparatuur WhatsApp service:

Altijd duidelijkheid over wat u ontvangt? Ontvang foto’s via onze WhatsApp service. Van de daadwerkelijke apparaten! We doen ons best de foto’s zo slecht mogelijk te maken, zodat u uiteindelijk een meer tevreden klant dan verwacht zult zijn!


+31 (0)88 888 3750

Wij zijn aangesloten bij Keuze Vrij Bij Mij en hebben een coördinerende rol binnen Nieuwe Wereld Ondernemers

Wij vragen niet naar uw medische achtergrond en wij gaan uit van het gezonde verstand van de mensen met wie wij hier omgaan. Mocht de tijd de grondrechten inhalen dan zullen wij ons blijven houden aan de grondrechten.

Crises bieden kansen.
Wij geloven dat d.m.v verbinding en creativiteit de wereld wordt gecreëerd die we wél willen. Daarom wordt er een netwerk van ‘Nieuwe Wereld Ondernemers’ gebouwd!
Er wordt verbonden en er wordt creativiteit gestimuleerd door gelijkgestemde ondernemers bijeen te brengen tijdens lokale bijeenkomsten, speciale evenementen en in onze online community.

Wilt u meer weten en verdere details? Leest u zich in en gaat u naar de website van Keuze Vrij Bij Mij 

Onze deur is altijd open. Die van jou ook?